Honlapunkon mi is használunk Internetes sütiket látogatóink optimális kiszolgálása érdekében. Hogy ön is használni tudja a honlapot, kérjük fogadja el a sütik használatát!

KRACHT Hidraulik Kft. | 1154 Budapest, Gábor Áron u. 44.

Hidraulika alkatrészek és átfolyásmérők

Hidrodinamikus, precíz mennyiség- és átfolyásmérés, ahol a kapott jeleket a felhasználó igényeinek megfelelően dolgozzuk fel az egyszerű helyi kiértékelő egységtől az intelligens mikrokontroller megoldásig.

A pontosság alapja a KRACHT átfolyásmérő, melyet mérnökeink több évtizedes tapasztalatata emel a precizitás csúcsára. A kifinomult fogazási geometria a felhasználóspecifikus csapágyazással karöltve abszolút sokoldalúvá teszi átfolyásmérőinket. A fogaskerekes átfolyásmérő felhasználási köre rendkívül széles: egészen a hagyományos hidraulika olajtól a nyomdafestékig, a hajtóműzsírtól a vízbázisú lakkokig terjed. A KRACHT Elektronika felel az átfolyásmérőkről érkező jelek feldolgozásáért és gondoskodik arról, hogy a folyamatokat tökéletesen lehessen felügyelni, szabályozni és vezérelni. Felhasználási példa: adagolástechnika, méréstechnika, ill. folyamatvezérelt keverési feladatok.

Elérhetőségek

Értékesítés

Bánó Hedvig: +36-20/941-1032

Kralován Attila: +36-30/914-2038

HR- Könyvelés

Telefon: +36-30/849-5339

Cím

1154 Budapest Gábor Áron u. 44.