Honlapunkon mi is használunk Internetes sütiket látogatóink optimális kiszolgálása érdekében. Hogy ön is használni tudja a honlapot, kérjük fogadja el a sütik használatát!

KRACHT Hidraulik Kft. Magyarország |1139 Budapest | Fáy utca 6. Adószám: 10760200-2-41

Üdvözöljük a KRACHT hidraulika világában!

Kiváló minőség,

Pontos határidők,

Több mint száz éves tapasztalat.

Ez a KRACHT.

Kedves Érdeklődő!

A hidraulika iparban forglamazott szivattyúk, átfolyásmérők, nyomáshatárolók, hidromotorok, szelepek, ipari hidraulika hengerek, elektronikus vezérlőegységek és különleges szivattyúk leírását mostantól pontosabb és részletesebb adatokkal találhatja meg honlapunkon! Kérjük használja a keresőt a jobb felső sarokban! A termék nevéből legalább három karatert kell megadnia a kereső számára. Miután beírta keresett kifejezést, kérjük nyomjon Entert!

Hidraulika termékeinket az alábbi csoportok szerint is megtalálhatja:

Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk, küldje el a kracht@kracht.hu e-mail címre.

A szelepek, szivattyúk és mobil hidraulika termékek mellett, az alábbi felsorolt hőkezelési műveleteket tudjuk elvégezni hőkezelő üzemünkben:

  • Feszültségcsökkentés
  • Lágyítás
  • Normalizálás
  • Nemesítés
  • Betétedzés
  • Indukciós edzés (csak ötvözetlen anyagokon
  • Szerszámacél hőkezelés (990C˚)
  • Egyengetés
  • Homokszórás

Szkatanácsadással is szívesen állunk az Ön rendelkezésére!

További információt és elérhetőségi adatokat a Szolgáltatások/Hőkezelés menüpontban talál, melyet ide kattintva is elérhet!

A FOGASKERÉKGYÁRTÁSBAN IS

MAXIMALISTÁK VAGYUNK:

Minden termékünk átesik egy 100 %-os végátvételi ellenőrzésen,
Minden működési paraméter próbapadon kerül ellenőrzésre.

A fogaskerékgyártás, és a külső felületletek megmunkálása, az alkatrész összetettsége és az igen magas minőségi követelmények miatt különösen nagy kihívást jelent, melynek maximálisan sikerül megfelelni.
 

Önnek kisebb elvárásai vannak?

Várjuk jelentkezését!

Hétfőtől-péntekig: 7:00-14:00.

Termékeink előállítása a legmodernebb lefejtőmaró valamint profil, furat -és palástköszörű gépekkel történik. Az előesztergált nyers munkadarabok CNC lefejtőmarón függőleges irányú tengelyállással kerülnek megmunkálásra. A palástköszörülés CNC vezérlésű köszörűgépekkel történik. Ez a köszörülési technológia sokoldalúan alkalmazható és egyben biztosítja a nagyfokú termelékenységet. Képesek vagyunk szinte minden munkadarabot egyetlen köszörűkővel, egyetlen befogással megmunkálni. A palástköszörülés befejezése után a fogaskerekek CNC fogköszörűvel gördüléses lefejtő eljárással vagy profilköszörüléssel lesznek készre köszörülve.

A beépített mechanikus mérőműszer lehetővé teszi minden lényeges fogméret mérését. Ez jelentősen lerövidíti az újabb munkadarabra történő beállás idejét.

Ezeknek a gépeknek a félévenkénti működésbiztonsági átvizsgálása éppúgy megtörténik, mint a házak és fedelek előállítását végző gépeké.

© 2019 KRACHT Hidraulik Kft. Minden jog fenntartva.
Készítette és üzemelteti a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 alkalmazásával.