100 év tapasztalata alapján megbízható partnernek tekinthet bennünket

A KRACHT hidraulik egyike azon gyártó cégeknek, akik vezető szerepet töltenek be a szállítószivattyúk és átfolyásmérők gyártásának területén.
A werdohli telephelyünkön 315 alkalmazottal, továbbá a Kínában, az USA-ban és Magyarországon lévő leányvállalatoknál 85 fővel gondoskodunk a standard vagy egyedi, vevői igények kielégítéséről a tervezéstől, fejlesztéstől a kivitelezésen keresztül az értékesítésig.


A jelenlegi Kracht GmbH alapító okirataMagas minőségi igényeknek megfelelő termékeink hajtóművekbe, szélenergia-generátorokba, hajóhajtóművekbe, adagoló- és keverőgépekbe -mint például a poliuretán habosító gépekbe- , próbapadokba épülnek be.
Termékpalettánk kiegészül még mobil- és ipari hidraulika elemekkel, melyeket építőipari-, mezőgazdasági- és általános gépgyártásnál, valamint számos különféle helyhez kötött alkalmazásoknál használnak.

A pontos szállítás és a magas minőségi követelmény éppúgy hozzátartozik a cég filozófiájához, mint a vevőkkel, beszállítókkal és munkatársakkal szembeni korrektség és méltányosság.

(A jelenlegi  KRACHT  GmbH alapító okirata)